Trust Your Body: Mire számíthatsz?

Közeleg, már nagyon közeleg az indulás! ?

Holnaptól Instagramon nyereményjáték is lesz, ahol 1 havi tagságot nyerhettek, úgyhogy itt az ideje, hogy lerántsam a leplet a program szerkezetéről.

Ez a program attól lesz különleges, hogy nem egy sebtében összedobott étrend+edzésterv kombó lesz, amivel aztán csinálsz, amit akarsz – ennél tovább fogunk menni.

Lesznek közös edzések Zoomon – így ha úgy döntesz, hogy bekapcsolod a kamerát, akkor javítani is tudlak rögtön, ha felmerül valami. Hetente négyszer fogunk közösen edzeni, alkalmanként 20 percet, mert tudom, hogy szalad a lakás, hív a munka, de ne aggódj, 20 perc alatt bőven el lehet fáradni, és heti 4 alkalom mellett fejlődni is tudsz.

A közösen végzett gyakorlatok, a bemelegítés, a nyújtás, és az instrukciók egész hónapban elérhetőek lesznek, így ha szeretnéd, saját tempóban is haladhatsz – akár 2×40 perc edzéssel, ha neked úgy jobban belefér.

Közös étrend nem lesz, mert az étkezés tudománya egyszerűen túl bonyolult ahhoz, hogy jó szívvel írjunk ilyesmit – viszont Dóri minden héten jelentkezik majd egy hosszú, tartalmas cikkel, amiben egy adott témát tudományos alapokon, de közérthetően fejt ki.

Az első hónap témái:

kalóriaszámolás – miért nem a legjobb, és mik az alternatívák?
alvás és étkezés összefüggései – miért tévhit az, hogy este 6 után nem jó enni?
● “mindenmentesdiéták – mindenkinek való?

A heti témák nyomán felmerülő kérdéseket összeszedjük, és a leggyakrabban ismétlődőket egy Q&A videoban fogja Dóri megválaszolni.

Ha te ennél is személyre szabottabb segítséget szeretnél, akkor persze bármikor tudsz Dórival külön egyeztetni étrend ügyben 😉

Mindezt a neutrális testkép és a testpozitív mozgalom szellemiségében fogjuk összefűzni, amivel kapcsolatban szintén minden héten érkezik majd egy cikk, az én tollamból. Ezekkel kapcsolatban is lesz Q&A, ahogy azt Instagramon már megszokhattátok 🙂

Az első hónap témái:

a body positivity történelme – honnan indult ez és mi céllal?
self love vs body positivity – ugyanaz a kettő?
a fogyasztói body positivity és self love – hogyan ismerd fel, ha valódi megoldás helyett csak vásárlásra próbálnak ösztönözni?

Azért, hogy nyomon követhessétek a saját fejlődéseteket, készítek nektek minden modulhoz naplót, amit digitálisan, vagy nyomtatva is használhattok.

Ezeket saját kis kezemmel írom meg, a lehető legtöbb szeretetet és törődést beletöltve ♥️ Ez egyrészt segít majd abban, hogy egyre jobban tanuld a tudatos jelenlétet és gondolkodást, másrészt pedig szuper lesz hónapok múlva visszanézni, hogy honnan indultál, és mennyi minden változott azóta.

Ahogy már korábban is említettem, nekem nagyon fontos a közösségépítés, így a programot sem kell egyedül csinálni – egy Facebook csoportban fogunk összegyűlni, ahol bármikor megoszthatjuk egymással örömünket, bánatunkat, sikereinket.

Ismertek, nem tűröm az ítélkezést, így ennek a közösségnek az alappillére is a nyitottság, a tapintat, és egymás támogatása lesz.

Bízom benne, hogy sokatokkal találkozom majd a programban, és már alig várom, hogy örülhessek nektek, veletek! Ha kérdés van, írjatok bátran Instagramon, vagy a poragi@poragi.hu-n. És ne feledjétek, hamarosan indul a nyereményjáték! 🙂